Over ons

De ACHT Tweewielers is ontstaan door de overname op 1 november 2021 van Van Engelen Tweewielers. In 2013 startten Chris Jan en Monique van Engelen hun bedrijf. Samen met het personeel hebben zij een deskundige, servicegerichte en klantvriendelijke zaak opgebouwd.

Onder leiding van Marco Brinkers gaat het bestaande personeel door op de ingeslagen weg.  De ACHT Tweewielers wil deze verdiende reputatie verder uitbouwen.

De naam van onze tweewielerzaak is bijzonder; de Acht van Chaam is een bekend wielercriterium in heel Nederland. Met de naam van ons bedrijf willen wij de ronde bij iedereen meer bekendheid geven.

Gedreven personeel

Onze liefde voor het vak is groot; wij zijn pas tevreden als jouw tweewieler tiptop in orde is. Daarom werken wij met zeer ervaren en gedreven personeel. Onze monteurs hebben allemaal een vakopleiding gevolgd. Daarnaast volgen zij continu nascholingen om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen. Zij informeren je ook graag over eenvoudig onderhoud. Zo zorgen we er samen voor dat jouw tweewieler een leven lang meegaat!

Accessoires en losse onderdelen van alle merken zijn bij ons altijd leverbaar. Bel ons voor het actuele aanbod, of kom langs in onze winkel. Onze openingstijden vind je op de contactpagina.