Dit zijn onze favoriete merken

Wij gaan voor tweewielers van topkwaliteit. Hieronder vind je onze favoriete merken die zich in de loop der jaren bewezen hebben. Uiteraard kun je elk ander merk verkennen, informeer gerust. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de meeste merken te leveren.

Cannondale

Het was 1971: een jaar waarin de wereld snel begon te veranderen met een opwindende nieuwe geest van digitale uitvinding, creativiteit en verbeelding, samen met een wereldwijde drang naar een nieuw doel. Een nieuwe dageraad brak aan. En toch was het fietsen nog steeds heel traditioneel, heel conventioneel, alles leek te verlopen volgens een soort regelboek. Onze oprichters geloofden dat er een betere manier moest zijn.

Dus we hebben het regelboek gedumpt en zijn een nieuwe weg ingeslagen. Vanuit een werkplaats in Connecticut zijn we begonnen aan een revolutie!

Kalkhoff

Kalkhoff maakt betrouwbare E-bikes voor het  dagelijks gebruik. Gemakkelijk fietsen zonder tegenwind, moeiteloos inhalen in het verkeer, zonder stress en milieuvriendelijk je kunnen verplaatsen.

Je vrij voelen met de fiets, zonder te zoeken naar een parkeer plaats of te moeten wachten op de aansluiting bij het openbaar vervoer. Er op uit de natuur in of heerlijk buiten zijn tijdens de rit naar je werk.

Kalkhoff bestaat al 100 jaar. 100 jaar traditionele waarden en 100 jaar technologie weergegeven in kwaliteitsgarantie en het unieke design van de Kalkhoff fietsen. Karakter fietsen met stijlvolle kleuren, modern en innovatie op het hoogste niveau.

Cortina

Cortina is een Nederlands merk dat niet meer weg te denken is uit het straatbeeld! Vooral bekend van de Cortina U4 transport, de schoolfiets, of de boodschappenfiets met een groot rek voorop, voor een mand of krat. Verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren die aan ieders wensen zal voldoen. Ook verkrijgbaar als e-bike met Bafang of Bosch.

Victoria

Victoria is een betrouwbare en duurzame fiets, die zich onderscheidt door het gebruik van hoogwaardige onderdelen tijdens de productie.

Met een ervaring van ruim 125 jaar wordt er gestreefd naar innovatie. Victoria heeft een groot netwerk van deskundige dealers vooral op het gebied van e-bikes. Zo bent u als klant verzekerd van een ruime keuze aan e-bikes. Met goed en deskundig advies en een uitgebreide service.

Door de diverse modellen is er voor iedere wens een geschikte fiets. Of u op zoek bent naar een fiets voor in de stad, op vakantie of voor woon- /werkverkeer: bij Victoria slaagt u gegarandeerd.

Volare Kinderfietsen

Volare fietsen zijn fietsen met een modern, stoer ontwerp in combinatie met een degelijke constructie. Het assortiment fietsen is bij Volare Bicycles enorm groot en in zijn geheel in eigen beheer ontwikkelt. Geen China productie, maar kwaliteit voor een faire prijs. De fietsen van Volare Bicycles zijn in een onafhankelijk laboratorium getest door Intertek of SGS volgens de strengste Europese kwaliteitseisen ISO 8098. Daarom is Volare Bicycles dé specialist in veilige en betrouwbare fietsen.

Tworby

Je eigen fiets verbeteren met Tworby
Fietsen betekent plezier, vitaliteit, vrijheid en zelfstandigheid. Wij vinden het bij Tworby belangrijk dat iedereen hier zo lang mogelijk van kan blijven genieten, ongeacht je situatie. Met de Tworby wordt je eigen (elektrische) tweewieler omgebouwd tot een stabiele driewieler. Daarmee geven we bestaande fietsen een langer leven, en zorgen we ervoor dat iedereen weer veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kan.

Urban Arrow

In het dagelijks leven vliegen we van hot naar her. Of het nu gaat om het naar school brengen van de kinderen of het bezorgen van belangrijke pakketjes. We draaien op de automatische piloot. Zonder besef van al het moois om ons heen. Met Urban Arrow wordt elke fietsrit weer een avontuur en beleef je de stad als nooit tevoren!

NAVIGATIE

Dankzij onze navigatiesystemen verdwaal je nooit meer, en je hebt alle tech facts binnen handbereik.

FIETSTASSEN

Of je nu kleine boodschappen of een complete kampeeruitrusting vervoert: Wij hebben voor elk wat wils. 

ONDERDELEN

Wij leveren onderdelen en accessoires van alle merken tweewielers.
Vraag het ons!

Accessoires en losse onderdelen van alle merken zijn bij ons altijd leverbaar.
Bel ons voor het actuele aanbod, of kom langs in onze winkel.