Dit zijn onze favoriete merken

Wij gaan voor tweewielers van topkwaliteit. Hieronder vind je onze favoriete merken die zich in de loop der jaren bewezen hebben. Uiteraard kun je elk ander merk verkennen, informeer gerust. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de meeste merken te leveren.

Sensa

Sensa van Intersens Bikes & Parts BV, is een Nederlands familiebedrijf gevestigd in het oosten van ons land. Met al 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige mountainbikes, racefietsen en trekkingfietsen. En sinds enkele jaren ook e-bikes.

Sensa is gespecialiseerd in het bouwen van high-end custom bikes. Zij vergeten daarbij niet om ook de instapmodellen de nodige aandacht te geven.

Quote Intersens:

Uitstekende sportieve fietsen maken voor uitstekende prijzen. Zo kan iedereen lekker fietsen!

Victoria

Victoria is een betrouwbare en duurzame fiets, die zich onderscheidt door het gebruik van hoogwaardige onderdelen tijdens de productie.

Met een ervaring van ruim 125 jaar wordt er gestreefd naar innovatie. Victoria heeft een groot netwerk van deskundige dealers vooral op het gebied van e-bikes. Zo bent u als klant verzekerd van een ruime keuze aan e-bikes. Met goed en deskundig advies en een uitgebreide service.

Door de diverse modellen is er voor iedere wens een geschikte fiets. Of u op zoek bent naar een fiets voor in de stad, op vakantie of voor woon- /werkverkeer: bij Victoria slaagt u gegarandeerd.

Qwic

Steeds meer zien we de e-bike als alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Mobiliteit wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Milieuvriendelijk transport wordt daarbij steeds noodzakelijker. Veel autoritten zijn korter dan 7 km en ruim 80 % zelfs onder de 20 km. Dat zijn ideale afstanden voor de e-bike!

Qwic ontwikkelt innovatieve en duurzame e-bikes en zet zich in voor een toekomst met autovrije steden. Door gebruik te maken van design en innovaties uit de automotive industrie biedt Qwic een geweldig alternatief voor de auto. Modern en met de beste componenten: zo wordt de e-bike naar een hoger niveau gebracht.

Conway

Conway is een merk dat veel mensen zal bevallen. Deze oerdegelijke Duitse e-MTB levert krachtige prestaties op ruig terrein. Zelfs bij lange tochten voelt fietsen nog comfortabel, maar ook voor het lichtere werk is de Conway erg geschikt. Door de ruime keuze bij Conway komt elke mountainbiker aan zijn of haar trekken.

AGM Goccia

Met deze duurzame e-scooter ben je een blikvanger op de weg. De Goccia combineert een uniek vintage design met ultramoderne technologie. Tijdens het rijden voel je het direct: de Goccia is compact en wendbaar, en de dubbele schokbrekers zorgen voor een optimaal rijcomfort. Een must have voor de liefhebber!

Batavus

Wie Batavus zegt, denkt aan topkwaliteit. Al meer dan honderd jaar zijn generaties Nederlanders vertrouwd geraakt met de fietsen van Batavus. Het bedrijf is steeds met de tijd meegegaan en levert alle typen fietsen: van Omafiets tot hybride e-fiets en alles ertussenin, in strakke uitvoeringen en subtiele kleuren. Een fiets van Batavus gaat gegarandeerd een leven lang mee.

Cortina

Cortina is een Nederlands merk dat niet meer weg te denken is uit het straatbeeld! Vooral bekend van de Cortina U4 transport, de schoolfiets, of de boodschappenfiets met een groot rek voorop, voor een mand of krat. Verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren die aan ieders wensen zal voldoen. Ook verkrijgbaar als e-bike met Bafang of Bosch.

Vogue Bike e-bakfiets

Het straatbeeld is definitief veranderd door de komst van bakfietsen. Hip & happening in ons assortiment zijn de e-bakfietsen van Vogue Bike. Wat voor zwaars je ook te vervoeren hebt: door deze veilige manier van transport wordt het een peulenschil. Er is een ruime keuze in modellen, deze variëren van functioneel tot stijlvol.

PMG

Popal, Super Super en Cangoo

Een familiebedrijf met een hecht team.

Met waarde voor eenvoud en openheid. Het maken van fietsen is een echt ambacht, waarbij kwaliteit voorop staat. We staan open voor ontwikkeling en creativiteit, doen graag dingen anders.

Met onze collectie kinderfietsen, bakfietsen en transportfietsen streven we naar goede producten voor een betaalbare prijs.

Kalkhoff

Kalkhoff maakt betrouwbare E-bikes voor het  dagelijks gebruik. Gemakkelijk fietsen zonder tegenwind, moeiteloos inhalen in het verkeer, zonder stress en milieuvriendelijk je kunnen verplaatsen.

Je vrij voelen met de fiets, zonder te zoeken naar een parkeer plaats of te moeten wachten op de aansluiting bij het openbaar vervoer. Er op uit de natuur in of heerlijk buiten zijn tijdens de rit naar je werk.

Kalkhoff bestaat al 100 jaar. 100 jaar traditionele waarden en 100 jaar technologie weergegeven in kwaliteitsgarantie en het unieke design van de Kalkhoff fietsen. Karakter fietsen met stijlvolle kleuren, modern en innovatie op het hoogste niveau.

NAVIGATIE

Dankzij onze navigatiesystemen verdwaal je nooit meer, en je hebt alle tech facts binnen handbereik.

FIETSTASSEN

Of je nu kleine boodschappen of een complete kampeeruitrusting vervoert: Wij hebben voor elk wat wils. 

ONDERDELEN

Wij leveren onderdelen en accessoires van alle merken tweewielers.
Vraag het ons!

Accessoires en losse onderdelen van alle merken zijn bij ons altijd leverbaar.
Bel ons voor het actuele aanbod, of kom langs in onze winkel.