Dit zijn onze favoriete merken

Wij gaan voor tweewielers van topkwaliteit. Hieronder vind je onze favoriete merken die zich in de loop der jaren bewezen hebben. Uiteraard kun je elk ander merk verkennen, informeer gerust. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij in staat om de meeste merken te leveren.

Cannondale

Het was 1971: een jaar waarin de wereld snel begon te veranderen met een opwindende nieuwe geest van digitale uitvinding, creativiteit en verbeelding, samen met een wereldwijde drang naar een nieuw doel. Een nieuwe dageraad brak aan. En toch was het fietsen nog steeds heel traditioneel, heel conventioneel, alles leek te verlopen volgens een soort regelboek. Onze oprichters geloofden dat er een betere manier moest zijn.

Dus we hebben het regelboek gedumpt en zijn een nieuwe weg ingeslagen. Vanuit een werkplaats in Connecticut zijn we begonnen aan een revolutie!

Kalkhoff

Kalkhoff maakt betrouwbare E-bikes voor het  dagelijks gebruik. Gemakkelijk fietsen zonder tegenwind, moeiteloos inhalen in het verkeer, zonder stress en milieuvriendelijk je kunnen verplaatsen.

Je vrij voelen met de fiets, zonder te zoeken naar een parkeer plaats of te moeten wachten op de aansluiting bij het openbaar vervoer. Er op uit de natuur in of heerlijk buiten zijn tijdens de rit naar je werk.

Kalkhoff bestaat al 100 jaar. 100 jaar traditionele waarden en 100 jaar technologie weergegeven in kwaliteitsgarantie en het unieke design van de Kalkhoff fietsen. Karakter fietsen met stijlvolle kleuren, modern en innovatie op het hoogste niveau.

Qwic

Steeds meer zien we de e-bike als alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Mobiliteit wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Milieuvriendelijk transport wordt daarbij steeds noodzakelijker. Veel autoritten zijn korter dan 7 km en ruim 80 % zelfs onder de 20 km. Dat zijn ideale afstanden voor de e-bike!

Qwic ontwikkelt innovatieve en duurzame e-bikes en zet zich in voor een toekomst met autovrije steden. Door gebruik te maken van design en innovaties uit de automotive industrie biedt Qwic een geweldig alternatief voor de auto. Modern en met de beste componenten: zo wordt de e-bike naar een hoger niveau gebracht.

Victoria

Victoria is een betrouwbare en duurzame fiets, die zich onderscheidt door het gebruik van hoogwaardige onderdelen tijdens de productie.

Met een ervaring van ruim 125 jaar wordt er gestreefd naar innovatie. Victoria heeft een groot netwerk van deskundige dealers vooral op het gebied van e-bikes. Zo bent u als klant verzekerd van een ruime keuze aan e-bikes. Met goed en deskundig advies en een uitgebreide service.

Door de diverse modellen is er voor iedere wens een geschikte fiets. Of u op zoek bent naar een fiets voor in de stad, op vakantie of voor woon- /werkverkeer: bij Victoria slaagt u gegarandeerd.

Cortina

Cortina is een Nederlands merk dat niet meer weg te denken is uit het straatbeeld! Vooral bekend van de Cortina U4 transport, de schoolfiets, of de boodschappenfiets met een groot rek voorop, voor een mand of krat. Verkrijgbaar in een diversiteit aan kleuren die aan ieders wensen zal voldoen. Ook verkrijgbaar als e-bike met Bafang of Bosch.

Mendiz bikes

Mendiz is a bicycle manufacturer founded in 1984 by Eusebio Vélez de Mendizábal, professional cyclist and team manager in the 1960s and 70s.

Eusebio Vélez de Mendizábal was born in Durana, a small village near the city of Vitoria. He was a professional cyclist in the 1960s, competing with the KAS and Fagor teams and taking part in the three major tours, where he shared the peloton with the greatest riders of his time, such as Anquetil, Poulidor, Ocaña and Eddy Merckx, among others.

Sensa

Sensa van Intersens Bikes & Parts BV, is een Nederlands familiebedrijf gevestigd in het oosten van ons land. Met al 25 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige mountainbikes, racefietsen en trekkingfietsen. En sinds enkele jaren ook e-bikes.

Sensa is gespecialiseerd in het bouwen van high-end custom bikes. Zij vergeten daarbij niet om ook de instapmodellen de nodige aandacht te geven.

Quote Intersens:

Uitstekende sportieve fietsen maken voor uitstekende prijzen. Zo kan iedereen lekker fietsen!

BESV Europe

To be successful in the electric bike market, you have to provide the customer with an e-bike that is exciting and different from the competitors. Consequently, this is why we have and will continue to focus on developing an unique and amazing user-experience. Since this is the core of the BESV e-bike brand, it is the guiding force for our management, operational, and marketing efforts as well.

PMG

Popal, Super Super en Cangoo

Een familiebedrijf met een hecht team.

Met waarde voor eenvoud en openheid. Het maken van fietsen is een echt ambacht, waarbij kwaliteit voorop staat. We staan open voor ontwikkeling en creativiteit, doen graag dingen anders.

Met onze collectie kinderfietsen, bakfietsen en transportfietsen streven we naar goede producten voor een betaalbare prijs.

AGM Goccia

Met deze duurzame e-scooter ben je een blikvanger op de weg. De Goccia combineert een uniek vintage design met ultramoderne technologie. Tijdens het rijden voel je het direct: de Goccia is compact en wendbaar, en de dubbele schokbrekers zorgen voor een optimaal rijcomfort. Een must have voor de liefhebber!

Volare Kinderfietsen

Volare fietsen zijn fietsen met een modern, stoer ontwerp in combinatie met een degelijke constructie. Het assortiment fietsen is bij Volare Bicycles enorm groot en in zijn geheel in eigen beheer ontwikkelt. Geen China productie, maar kwaliteit voor een faire prijs. De fietsen van Volare Bicycles zijn in een onafhankelijk laboratorium getest door Intertek of SGS volgens de strengste Europese kwaliteitseisen ISO 8098. Daarom is Volare Bicycles dé specialist in veilige en betrouwbare fietsen.

Vogue Bike e-bakfiets

Het straatbeeld is definitief veranderd door de komst van bakfietsen. Hip & happening in ons assortiment zijn de e-bakfietsen van Vogue Bike. Wat voor zwaars je ook te vervoeren hebt: door deze veilige manier van transport wordt het een peulenschil. Er is een ruime keuze in modellen, deze variëren van functioneel tot stijlvol.

NAVIGATIE

Dankzij onze navigatiesystemen verdwaal je nooit meer, en je hebt alle tech facts binnen handbereik.

FIETSTASSEN

Of je nu kleine boodschappen of een complete kampeeruitrusting vervoert: Wij hebben voor elk wat wils. 

ONDERDELEN

Wij leveren onderdelen en accessoires van alle merken tweewielers.
Vraag het ons!

Accessoires en losse onderdelen van alle merken zijn bij ons altijd leverbaar.
Bel ons voor het actuele aanbod, of kom langs in onze winkel.